Dell' Is Morus

De lekkerste Italiaanse delicatessen.


Dell’ Is Morus is de winkel van Ristorante Pizzeria Is Morus en verkoopt de lekkerste Italiaanse producten van topkwaliteit zodat jij thuis kan koken met ingrediënten die top chef-koks als Jaimy Oliver en Massimo Bottura ook gebruiken voor hun gerechten. Ook verkopen wij wijn van topkwaliteit die vanuit de lekkerste wijnhuizen en streken in Italië komen.

Ons assortiment bestaat uit verschillende wijnen, deegwaren, rijst voor een lekkere Italiaanse risotto, antipasti, pasta’s, sauzen, kruiden, olijfolie en nog veel meer. Daarnaast kunt u bij ons in de winkel ook een non-food assortiment vinden met mooie zelf samengestelde cadeaupakketten, ideaal voor als u een leuk cadeau wilt weggeven aan een kookliefhebber. Ook kunt u bij ons de bekende Morus Caffè halen. Onze Morus Caffè brengt een unieke ervaring met zich mee: een moment van puur genot. Volg je zintuigen en laat je overweldigen door de intensiteit van de aroma.

Wij nodigen u uit om een langs onze mooie winkel te lopen en een kijkje te nemen door ons assortiment. Met vragen over onze producten kunt u gerust naar binnen lopen en deze vraag stellen aan een van onze experts op het gebied van Italiaanse delicatessen.

U bent van harte welkom om bij ons de echte Italiaanse sfeer mee te maken!

 

Ambiance
Ambiance
Ambiance
Ambiance